Програмування
|
|
X-Agent | Дата: Понедельник, 2006-12-04, 0:04 AM | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Для тих хто розумієтся на програмуванні і не тільки!!!
Здесь могла быть ваша реклама!!!
|
|
| |
veter | Дата: Понедельник, 2006-12-04, 11:25 AM | Сообщение # 2 |
<<<Прaва РУКА Адміністратора>>>
| Quote (X-Agent) | Для тих хто розумієтся на програмуванні і не тільки!!! | А що ж ви хотили цим сказати? Ви програмуєте? На чому? Які ваші досягнення в програмуванні? Посилання на ваші роботи в студію!!!
Количество лет не переходит в качество. Мой скромный сайт: http://www.veterkhm.ucoz.ru/
|
|
| |
X-Agent | Дата: Понедельник, 2006-12-04, 9:46 PM | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Я програмую на Delphi. На жаль на данний момент в мене не залишилося ніяких моїх програм! Але якщо хтось розумііється на програмуванні, то може напишимо якусь свою гру??? Якщо є бажання!!! Я можу розповісти що для цйого потрібо. Сам я не впороюсь!!! В мене немає сім компів та чотирнадцять рук, а окрім цього порібні че й знання!!! Тому я і питаю: "Хто розуміється на програмуванні"!!!! Але одного програмування замало!!!! Щє й дезайнери потрібні, люди які розуміютьсяна мизики і у кінці кінців звичайні користувачі які будуть гратись у цю іграшку або користуватись програмою яку ми напишемо... Як що щось не зрозуміло, то пищіть, обов'язково залишу свою відповідь!!!! P.S. Вибачайте (якщо щось не так) за мою рідну мову, бо я сам з Донецьку! Тут люди розмовляють російскою мовою! P.P.S. Головне не мова, а то що в середені людини...Добавлено (2006-12-04, 9:46 Pm) ---------------------------------------------
Quote (veter) | А що ж ви хотили цим сказати? Ви програмуєте? На чому? Які ваші досягнення в програмуванні? Посилання на ваші роботи в студію | Може тобі щось конкретно потрібно, так ти кажи...
|
|
| |
Black | Дата: Понедельник, 2006-12-04, 9:51 PM | Сообщение # 4 |
Judo & Sambo
| Я б не проти зробити гру... але нажаль у Delphi я 0 без палички... . Але у нас пан Veter, сильний у програмуванні!!!
Адміністратор сайту***Black
Сообщение отредактировал Black - Понедельник, 2006-12-04, 9:54 PM |
|
| |
X-Agent | Дата: Понедельник, 2006-12-04, 9:56 PM | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Це не головне, ти можеш і не розумітися у програмувані, але ми як програмисти маємо прислухатися до тебе як до користувача!!!
|
|
| |
Black | Дата: Понедельник, 2006-12-04, 9:58 PM | Сообщение # 6 |
Judo & Sambo
| Ок... це буде для мене велика честь!!!
|
|
| |
veter | Дата: Вторник, 2006-12-05, 7:45 PM | Сообщение # 7 |
| Quote (X-Agent) | Я програмую на Delphi. | Ну на Delphi я писав тільки блокнот, та ще програмку для шифрування повідомлень з подальшим розшифруванням на іншому компі. Quote (X-Agent) | Але якщо хтось розумііється на програмуванні, то може напишимо якусь свою гру??? Якщо є бажання!!! | Мабуть на це я з своїм "дошкільним" знанням не потягну, та ще й час потрібе. Quote (X-Agent) | P.S. Вибачайте (якщо щось не так) за мою рідну мову, бо я сам з Донецьку! | Та прошу пана, я здається теж спілкуюся українською. Quote (X-Agent) | P.P.S. Головне не мова, а то що в середені людини... | Згоден з тобою на усі 124,7%.
Количество лет не переходит в качество. Мой скромный сайт: http://www.veterkhm.ucoz.ru/
|
|
| |
X-Agent | Дата: Вторник, 2006-12-05, 8:14 PM | Сообщение # 8 |
Рядовой
| Quote (veter) | Та прошу пана, я здається теж спілкуюся українською. | Просто я зазвичай спілкуюсь російскою!
|
|
| |
Black | Дата: Вторник, 2006-12-05, 8:22 PM | Сообщение # 9 |
Judo & Sambo
| - Нічого страшного!!!!
|
|
| |
Black | Дата: Вторник, 2006-12-05, 8:26 PM | Сообщение # 10 |
Judo & Sambo
| Давайте після 20:00 сідаємо, і будемо по трішки робити гру... Це я вам так пропоную, а далі на ваш розсуд шановні програмісти пан Veter, і господин X-Agent
|
|
| |
X-Agent | Дата: Вторник, 2006-12-05, 9:44 PM | Сообщение # 11 |
Рядовой
| То почнемо.... Спочатку, для того щоб щось написать, требо придумати що саме писати!!! Якщо ми вже вирішили піситу гру, то спочатку треба придумати яку!!!Які будуть ваші пропозиції? (Тільки не щось на зразок Контер-Страйку).Добавлено (2006-12-05, 9:44 Pm) --------------------------------------------- Щє нампотрібні дізайнери!!!
|
|
| |
Black | Дата: Среда, 2006-12-06, 2:21 PM | Сообщение # 12 |
Judo & Sambo
| - Якщо можна, то на подобі GTA, - це моя пропозиція, якщо ніхто не проти то почнемо, я постараюся зробити все, що від мене залежить! . А якщо ви не згодні, тоді предложіть свій варіант... прошу... . Можна ще зробити гру, на подобі Варкрафту, але це вже на ваш розсуд, прошу пишіть... якщо ми зробимо, це буде великий успіх, і слава між друзями у нашому житті!
Сообщение отредактировал Black - Среда, 2006-12-06, 2:28 PM |
|
| |
veter | Дата: Среда, 2006-12-06, 5:11 PM | Сообщение # 13 |
| Справа в тому що ми втрьох нічого толкового зробити не зможему. Ну в крайному випадку якісь "Хрестики-Нолики". Толкові ігри розробляють по пів року, а то і більше, цілі команди розробників, які тільки тим і займаються, що пишуть, малюють, і т.д. А на чистому ентузіазмі... Взагалі то я не проти, хоча дизайнер з мене як з "мужского достоинства" молоток. Та й в програмуванні... От вірусок написати, то можна, але кому це потрібне. Тим більше що для написання вірусів багато розуму не треба, а толку з цього ще менше.
|
|
| |
Black | Дата: Среда, 2006-12-06, 5:14 PM | Сообщение # 14 |
Judo & Sambo
| Пан Veter, ви що відмовляєтеся з нами працювати ???
|
|
| |
X-Agent | Дата: Среда, 2006-12-06, 11:30 PM | Сообщение # 15 |
Рядовой
| Знаєте що, пане Veter, Як щоб усі так мислили, то ми не побачили компьютеров взагалі!!! Требо вірити в себе! Так я згоден, що відразу ми не напишимо "Круту" гру, але і не хрестики-нолики! Таку я і сам, при бажанні напишу! Не впадайте у депресію, бо головне це бажання, а з програмуваням я допоможу! Але моя допомога буде марна якщо ви самі у це не повірите... P.S. Написаня вірусів - це теж програмування, а якщо твої віруси ще й мережні, це взагалі вже плюс, бо я вивчав програмування мережі саме на вірусах!!! І ще, якщо ти вже щось писав, то ти вже маєш якесь уявлення о DELPHI, а це тільки на користь! ОсЬ так!!!
|
|
| |